Skønne nye stoffer, hanke, mellemfoer og meget meget mere


Der lander en masse skønne nyheder i butikken i øjeblikket - bl.a. lækre stoffer, hanke til tasker, smarte lynlåse, lækkert mellemfoer til tasker og kurve m.v. samt meget meget mere.

På billederne kan du se nogle af nyhederne, som jeg har brugt til at sy tasker, kurve, brødbakkelåg osv af.


Kom og se dem og lad dig inspirere... 

Klaren Klarbæks garn forhandles nu i min butik


Jeg er blevet forhandler af Klaren Klarbæks lækre bomuldsgarner i ensfarvet og multifarvet 8/4 og 8/8 og også hendes garn, som produceres af brugte plasticflasker. Jeg kan også få hendes uldgarn hjem på bestilling.


Garnet kan anvendes til meget forskelligt - bl.a. beklædning, strømper, tasker og fine sløjfer.


Dobbeltsidet strygbart stift mellemfoer


Som noget helt nyt er der kommet dobbeltsidet strygbart stift mellemfoer til f.eks. ovale dækkeservietter eller taskebunde hjem. Det er også kommet hjem i metermål til fx at sætte i tasker.

Mønstre til taskerne fås også i butikken sammen med andre spændende taskemønstre med hanke.


Udskiftning af lynlås-glider


Der er ikke noget værre end at skifte en lynlås, men nu har jeg fået ZlideOn hjem i butikken, hvor man kun skifter glideren - det er både billigere og hurtigere end at skifte hele lynlåsen.

ZlideOn kan bruges til alle lynlåse fx i tøj, tasker, støvler, telte osv.

Det kræver dog at selve lynlåsen er entakt.


Ring og hør nærmere om pris og få tjekket din lynlås.

Blondelynlåse og mange andre lynlåse - stykvis og i metermål


I butikken finder du meget spændende tilbehør til syning og strik m.v., og der kommer hele tiden nyt så kom og kig.


Disse meget populære blondelynlåse og multifarvede lynlåse er f.eks. at finde i butikken. 

Personlige baby/børne-tæpper


Patchwork-børne-tæpper med/uden navn syet på maskine er meget populære. Giv det i dåbsgave, som barselsgave eller bare fordi moderen og barnet fortjener det :-)


Bestilling modtages på tlf. 24 85 49 75


Du kan også komme og købe stoffet i min butik og selv sy det.

Oliso Strygejern med iTouch teknologi


Oliso Smart Iron TG1600 Pro Plus - Strygejern med iTouch Teknologi. Dette strygejern er specielt egnet til sy og quiltning og gør hele oplevelsen til en leg. Det har indbygget ITouch som gør, at stoffet ikke bliver for varmt eller brænder på, for når du slipper strygejernet løfter det sig selv. Strygejernet kan anvendes med damp og uden damp. Påfyldning af vand sker fra siden, hvilket gør det nemt at undgå spild.Du behøver heller ikke være bange for at glemme du har det tændt, da der er auto slukning efter 30 minutter uden brug. Hurtig opvarmning med hele 2000 watts og smart 5 cm tip til de små detaljer på tøjet som manchetter, kraver mm. Ledningen der medfølger er hele 3,7 m. Derudover er der 2 års garanti.

Nye strikkepinde


Addi Turbo Lace rundpinde er en glat rundpind i metal med en fantasisk spids, der har den helt rette facon, usanset om du strikker hulmønster, snoninger eller bare almindeligt glat. Pindene er hule og fremstillet af messing med belægning af hvid bronze, som også gør det nemt at se i mørkt garn. Pindenebliver hurtigt tilpasset en behagelig temperatur af hændernes varme og er meget komfortable at arbejde med. Belægningen dæmper ligeledes klikkene af metal mod metal. Wiren er smidig og får ikke ”knæk”. Overgangene er helt glatte, så maskerne glider frem og tilbage, helt ubesværet.  Pindene er nikkelfri og kan sagtens bruges af allergikere.